Марија Ефремова

Историја

04 јануари, 2022 2.33 KB csv b46b9fa4ce3ce2e4fa0dcd2b8d376b96

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РСМ при Светата Столица - Ватикан

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "60.000, 00 ЕУР", УМИ Кредит -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "20.000, 00 ЕУР", Дојче Банк -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "50.000, 00", Охридска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "20.000, 00 УСД", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "10.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на брачен другар, Рента, "24.000, 00", од 2015-,

Други приходи, Личен имот, Рента, "96.000, 00", од 01.09.2019,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "13.000.000, 00", 90 м2 Скопје 2006 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "25.000.000, 00", "160 м2 Трст, Италија 2014 1/2", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "9.600.000, 00", 145 м2 Скопје 2006 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "24.000.000, 00", 410 м2 Скопје 2002 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "25.000.000, 00", "160 м2 Трст, Италија 2014 1/2", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "900.000, 00", БМВ Х1 2013/2014, Стекнување со договор за купопродажба