Славе Арсоски

Историја

29 март, 2018 1.39 KB csv 598ed1ba965a6c10b5c88f739ff7e9ba

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Управа за водостопанство

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "800.000, 00 денари", 2008 2028,

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "600.000, 00 денари", "2.000 м2 село Железна Река, Гостивар 1996 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "800.000, 00 денари", "3.400 м2 село Железна Река, Гостивар 1996 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.500.000, 00 денари", 60 м2 Гостивар 2014 1/4, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "6.000.000, 00 денари", 100 м2 Скопје 2008 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Шума, "800.000, 00 денари", "1.300 м2 село Железна Река, Гостивар 1996 1/1", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Тојота 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба