Исмаил Абази

Историја

25 јануари, 2020 1.31 KB csv 9c9e454ce0bd3e99e629e6a166520276

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ДСД Томе Стефановски - Сениќ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "610.000, 00", 2008 /,

Други приходи, недал податок, плата, "56.613, 00", јануари 2020,

Недвижен имот, недал податок, Двор, "2.000.000, 00", 200 м2 Кичево / /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Земјоделско земјиште, "2.000.000, 00", 4000 м2 Кичево / /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Куќа, "2.000.000, 00", 200 м2 Кичево / /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Стан, "4.800.000, 00", 117 м2 Скопје 2001 /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "61.000, 00", Форд КА ///, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "90.000, 00", Голф 4 2001/2006, Стекнување со договор за купопродажба