Ристо Манев

Историја

10 мај, 2018 1.06 KB csv 07a4abea34f5869a7a86fbf50fee94c6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > АД Водостопанство - подружница ТИКВЕШ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Друг имот, Личен имот, Приклучна земјоделска механизација, "150.000, 00 денари", , Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "300.000, 00 денари", 9.314 м2 Росоман 2017 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.500.000, 00 денари", 101 м2 Кавадарци 2005 5/6, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "120.000, 00 денари", Трактор ИМТ 533 1977/2017, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Опел Астра 2005/2017, Стекнување со договор за купопродажба