Бојан Стефановски

Историја

07 февруари, 2019 1.07 KB csv c23bce252ce59b2eb5a27294dc3d2366

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУУБ Свети Климент Охридски - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.994.137, 00", 23.04.2015 13 гпдини,

Други приходи, Личен имот, Хонорар, "31.000, 00", 01.09- 31.05,

Недвижен имот, Личен имот, "Стан со помошни простории, гаража и подрум", "2.872.550, 095", 50 м2 + 4 м2 + 15 м2 + 6 м2 Битола 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "184.500, 00", Пежо 206 2006/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "184.500, 00", Ауди а4 1999/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "3.075, 00", 500 2016, Стекнување на друг начин