Звонко Ангеловски

Историја

25 септември, 2019 611 B csv 6bea0b546f7b74166fde13eab7bee826

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ПОУ “Св. Климент Охридски“ - Ново Село

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, -, 1 хектар Ново Село 2010 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.000.000, 00", 90 м2 Ново Село 2010 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, 00", Опел Вектра 2000/2012, - недал податок -