Ана Тасевска

Историја

10 мај, 2018 2.10 KB csv 29b9e9583a0cc5aff1eae7343c8233f2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > СУГС „АРЕСЕНИ ЈОВКОВ“ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "24.000, оо денари", Комерцијална банка АД Скопје -, - недал податок -

Долгови, Имот на родители, Кредитна картичка, "100.115, оо денари", - -,

Долгови, Имот на родители, Кредитна картичка, "36.161, оо денари", - -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "70.467, оо денари", 08/2016 08/2019,

Недвижен имот, Имот на родители, Барака, "4.326.000, оо денари", "84, 73 м2 Скопје 1991 -", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "1.112.400, оо денари", 20 м2 Скопје 2008 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "9.662.430, оо денари", 6254 м2 с. Јурумлери 1987 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан со помошни простории, "4.326.000, оо денари", "56 м2+6 м2 општина Центар, Скопје 2015 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.472.000, оо денари", 42 м2 Охрид 1986 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "30.000, оо денари", Митцубиши Галант 1991/1995, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, оо денари", Голф 4 1998/2013, Стекнување со договор за купопродажба