Ане Мишовска

Историја

02 октомври, 2019 1.76 KB csv dd6ecaff7bdc21b9b5c3b6b8ba260c75 спореди
10 мај, 2018 1.42 KB csv c99a3d966d4a264b33fd0dba835e73e0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > СУГС „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "6.000, 00 EUR", НЛБ Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "1.152, 00 EUR", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "416.000, 00 денари", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "2.090.572, 00", 2019 2040,

Долгови, Имот на брачен другар, Дебитна картичка, "20.000, 00 денари", 2017 2020,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "15.000, 00 денари", 2015 2018,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "15.000, 00 денари", 2015 2018,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "40.000, 00 денари", 2017 2019,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, "Куќа со двор, гаража и помошни простории", "3.843.750, 00", 73 м2 + 132 м2 + 15 м2 + 13 м2 - - -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "70.000, 00 денари", Рено Меган 2003/2015, Стекнување со договор за купопродажба