Ненад Маркоски

Историја

02 септември, 2018 1.32 KB csv 8a10ed798f6d36fb88bca5b47923ccae

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОУ „Св.Наум Охридски“ - Македонски Брод

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "21.000, 00 денари", Комерцијална банка 2005, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "21.000, 00 денари", Комерцијална банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "86, 00 ЕУР", Комерцијална банка 2003, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "15.753, 00 денари", Комерцијална банка 2006, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "160.000, 00 денари", 2015 2019,

Други приходи, Личен имот, Делегатски такси и дневници, "15.000, 00", повремено,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Алфа Ромео 156 2001/2015, Стекнување со договор за купопродажба