Тони Коталески

Историја

03 април, 2016 2.36 KB csv 7a911be3ef701db429d5e2c7de6862cc

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП Градски пазар -Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "30.000, 00", Уни Банка 2008, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "158.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "22.000, 00", Шпаркасе Банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "59.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "63.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 72.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2013, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "107.000, 00 денари", 2013 2014,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "1.500.000, 00 денари", 2.500 м2 село Лескоец 1986 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "3.000.000, 00 денари", 5.000 м2 село Лескоец 1986 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.200.000, 00 денари", "190 м2 Село Лескоец, Охрид 1984 -", Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "30.000, 00 денари", Југо Темпо 1.1 1996/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Мерцедес 123Д 1979/1993, Стекнување на друг начин