Даниел Ѓурчинов

Историја

28 април, 2020 1.64 KB csv d06d27cb89e9d583dac5eee74922f538

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > медицински директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за радиологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 5.001, 84", Стопанска банка Скопје 2018, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 65.936, 00", "Комерцијална банка 2015, 2019", Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "680.000, 00 денари", 76 м2 КО Елшани 2017 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.630.000, 00 денари", 71 м2 Скопје 2017 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Барака, "3.700.000, 00 денари", "211 м2 Скопје 1989, 1/1", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "2.460.000, 00 денари", "829 м2 Скопје 1989, 1/1", Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "6.000.000, 00 денари", 536 м2 Охрид 2002 1/2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.483.200, 00", Форд Куга 2019/2020, Стекнување со договор за купопродажба