Муидин Рустеми

Историја

03 април, 2016 1.01 KB csv 191ac6e0216c6fce5065eff62b71cda8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Фонд за пензиско и инвалидско осигурување

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "USD 70.000, 00", Туркије Иш банка Истанбул 2004, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "14.000.000, 00 денари", 200 м2 Тетово 1/2, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "10.000.000, 00 денари", 180 м2 Турција 1997, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "15.000.000, 00 денари", "150 м2 Истанбул, Република Турција 1996", - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "18.000, 00 евра", Цитроен Ц4 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба