Снежана Петрушев

Историја

15 септември, 2019 1.29 KB csv 9364fce1c13c54580aa022bfe1196b3c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Пробиштип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, -, 131157 м2 Пробиштип 2011 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, -, 311 м2 Пробиштип 2006 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, -, 341 м2 Пробиштип 2011 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Заеднички имот, Други превозни средства, "60.000, 00", скутер Gareli XO 50cc 2015/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Други превозни средства, "200.000, 00", трактор IMT 539 1986/2011, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "140.000, 00", BMW 320 d 2000/2009, Стекнување со договор за купопродажба