Гордана Мицеска

Историја

11 октомври, 2019 1.10 KB csv b127c7d12554b57b27efabd94443f0ce

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Научен институт за тутун-Прилеп при Универзитет Св.Климент Охридски Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Рента, "7.000, 00", месечно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.500.000, 00", 161 м2 Прилеп 2000 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, зграда, "443.415, 00", 65 м2 Прилеп 2016 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "1.600.000, 00", 22 м2 Прилеп 1996 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "6.000.000, 00", Пежо Бипер 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "720.440, 00", Тојота Јарис 2019/2019, Стекнување со договор за купопродажба