Арјанит Хоџа

Историја

25 октомври, 2020 2.15 KB csv 8a248510647e8e7750f9de9e8e08551f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Министер за земјоделство, шумарство и водостопанство > Влада на Република Северна Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.109.411, 00 денари", 2019 2029,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "3.206.241, 00 денари", 2014 2029,

Долгови, Личен имот, Кредит, "728.498, 00 денари", 2017 2025,

Недвижен имот, Имот на родители, Гаража, "615.000, 00 денари", 50 м2 Скопје 2011 50/3548, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "6.437.205, 00 денари", "10.467 м2 село Крани, Ресен - -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.220.000, 00 денари", "349 м2 село Крани, Ресен - 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Магацински простор, "855.000, 00 денари", "139 м2 село Крани, Ресен - 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.152.580, 00 денари", 62 м2 Струга 1998 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "4.920.000, 00 денари", 100 м2 Скопје 2011 2/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Мерцедес Ц200 2003/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "922.500, 00 денари", Фолксваген Пасат 2015/-, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Сопственички удел, -, 100 % 2009, - недал податок -