Мишко Џидров

Историја

18 октомври, 2019 841 B csv 8f2a8db7e4d91024010091d3f5e76a5a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Проректор > Универзитет Гоце Делчев

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.996.130, 00", 2017 2037,

Други приходи, Личен имот, Рента, "17.300, 00", месечно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.100.000, 00", 65 м2 Штип 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.950.000, 00", 105 м2 Штип 2017 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "800.000, 00", Нисан Кашкаи 2016/2016, Стекнување со договор за купопродажба