Лазар Еленовски

Историја

10 мај, 2018 2.90 KB csv cd80eed205f3e443b0caa5ac94667fa8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Специјален претставник на Владата на Р.М. за НАТО интеграција > Влада на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Кредитна картичка, "680, Евра", ING Belgium -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, 1730 Евра, Monte Raschi-Belgium -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "12.000, оо денари", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, 100 Evra, ING Belgium -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, 2100 Евра, Monte Raschi-Belgium -, - недал податок -

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "15.990.000, оо денари", 02/2017 02/2037,

Други приходи, Личен имот, Закупнина, "43.050, оо денари", месечно од 01/2017 до 01/2019,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "16.605.000, оо денари", 87 м2 Брисел 2017 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "1.500.000, оо денари", 227 м2 Скопје 2013 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "650.000, оо денари", 710 м2 Сопиште 2013 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "5.227.500, оо денари", 85 м2 Скопје 2013 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "28.000.000, оо днеари", 496 м2 Скопје 2006 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "860.000, оо денари", Опел Астра 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.376.389, оо денари", Хонда Акорд 2008/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "26.000, оо денари", 100 2008, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "900.667, оо денари", 100 2015, Стекнување со договор за купопродажба