Ацо Велески

Историја

01 септември, 2019 1.89 KB csv c83292ae5c5b512b789760b18aceec7a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Специјана болница по ортопедија и трауматологија „Св.Еразмо“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизен депозит, "30.000, 00 ЕУР", Стопанска банка 2008, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "750.000, 00 денари", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.348.600, 00 денари", 2006 2021,

Други приходи, Личен имот, Авторски договор, "20.000, 00 денари", 12.03.2018,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.000.000, 00 денари", 37 м2 Скопје 2005 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "1.800.000, 00 денари", 60 м2 село Љубаништа 2009 П, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.000.000, 00 денари", 120 м2 Охрид 1986 П+2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Други превозни средства, "250.000, 00 денари", "Моторен чамец ""SATRAQUA M"" 2009/2015", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Хјундаи И30 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Хјундаи Санта Фе 2006/2016, Стекнување со договор за купопродажба