Кирил Филипоски

Историја

03 април, 2016 2.39 KB csv 4fcbf2351abc7dbf1f82a274300ca999

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈНУ Институт за тутун

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, "денари 1.100, 00", Поштенска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 848, 20", НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 2.888, 00", НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Жиро сметка, "денари 3.000, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа во изградба, "20.000, 00 евра", 120 м2 Прилеп 2003 /, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.138.815, 50 денари", 68 м2 Прилеп 2006 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на деца, Земјоделско земјиште, "220.000, 00 денари", 12.963 м2 КО Прилеп 2009 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "12.000, 00 евра", 50 м2 Прилеп - /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "25.000, 00 евра", "78, 8 м2 Прилеп - /", - недал податок -

Подвижен имот, Имот на деца, Машини и друга опрема, "560.560, 00 денари", Трактор Тафе 42 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Фолксваген Голф 1.9 ТДИ 2006/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "3.500, 00 евра", Форд Ескорт 1.6 1995/2002, Стекнување со договор за купопродажба