Ѓорѓи Михаилов

Историја

04 јануари, 2022 3.18 KB csv 2277635d45d2af366f468e4f562b19cd

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на комисија > Агенција за пошти

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "55.000, 00 ЕУР", 15 години 2034,

Друг имот, Личен имот, Банкарски сеф, "310.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште под објект и двор, "320.000, 00 денари", 848/185 Кочани Бања 1997 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "138.375, 00 денари", 2332 м2 Кочани 1995 1500/2333, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "263.000, 00 денари", 2851 м2 Кочани Бања 1990 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "267.340, 00 денари", 5796 м2 Кочани Бања 1995 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "5.279.160, 00 денари", 4358/3 Виница 1993 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "516.600, 00 денари", 1310 м2 Виница 2011 8/10, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "600.000, 00 денари", 11791 м2 Кочани 1995 7290/11792, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, "7.995.000, 00 денари", 347/254 Виница 2009 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Ливада, "395.000, 00 денари", 4291 м2 Кочани Бања 1995 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Пасиште, "815.600, 00 денари", 15933 м2 Кочани Бања 1987 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.460.000, 00 денари", 59 м2 Скопје 2005 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Шума, "380.600, 00 денари", 2063 м2 Кочани 1995 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, /, 93 м2 Скопје 2019 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Опел Вектра 1998/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Пежо 407 2004/2009, Стекнување со договор за купопродажба