Бранко Нешкоски

Историја

03 април, 2016 234 B csv 267ba631283e76b74a5ba50193835afd

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП за просторни и урбанистички планови - Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "420.000, 00 денари", 2010 7 години,