Дарко Радевски

Историја

01 септември, 2019 1.33 KB csv c05e6acd581c0f840c51932d42f5380b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на одбор на директори > АД Водостопанство на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.968.000, 00 денари", 2016 2025,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.214.240, 00", 42 м2 Скопје - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.214.240, 00", 42 м2 Скопје 2017 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "60.000, 00 денари", 1.500 м2 Кочани 1985 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.745.000, 00 денари", 150 м2 Кочани 1995 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.200.000, 00 денари", 54 м2 Кочани 1993 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Опел Корса 2006/2007, Стекнување со договор за купопродажба