Хаљит Сејди

Историја

30 јуни, 2016 1.08 KB csv f7a1c3a8364d71d2d87cd8d85376c08d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ 26 Јули - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на деца, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 111 м2 Скопје 2011 -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "172.200, 00 денари", Пежо 206 2006/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "215.250, 00 денари", Мерцедес 220 2003/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "153.750, 00 денари", Сузуки Витара 2011/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "738.000, 00 денари", Мерцедес 220 2011/2016, Стекнување со договор за купопродажба