Мила Жибак Димковска

Историја

10 мај, 2018 562 B csv 9033cdab7ce003c6d0ac3fff250b5aec

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СОУ „ Перо Наков“ Куманово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "3.321.000, 00 денари", 2015 2035,

Други приходи, недал податок, Договор на дело, "7.370, 00 денари", 2017,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "307.500, 00 денари", Фолксваген Пасат 2.0ТДИ 2005/2017, Стекнување со договор за купопродажба