Мухамет Алију

Историја

04 јануари, 2022 672 B csv b5c155ca23c8edf0bf3594aef0015708

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Организациски Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за гастроентерохепатологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.500.000, 00", 2021 /,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "1.360.000, 00", 272 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.400.000, 00", 202 м2 Скопје 2019 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "100.000, 00", Ауди А4 1998/2014, - недал податок -