Марија Бошковска Јанковски

Историја

01 септември, 2019 1.14 KB csv 3f77ce1c2c34723d580c5f894f7ab713 спореди
10 мај, 2018 950 B csv 56e740422bb800cb4162dcfbb87cb9c3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Централен регистар на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "120.000, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "320.000, 00 денари", 2007 /,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "24.000, 00 денари", 2007 /,

Недвижен имот, Заеднички имот, Гарсоњера, "1.900.000, 00 денари", 28 м2 Скопје 2017 1/2, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "12.500.000, 00 денари", 290 м2 Скопје - 1/3, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Фолксваген Поло 2000/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "482.040, 00", Фолксваген Голф 7 2013/2019, Стекнување со договор за купопродажба