Снежана Карас

Историја

22 јули, 2016 600 B csv 9591610e6f8d1562169598af40543995

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Вера Циривири - Трена“ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.372.687, 05 денари", 2016 2031,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.467.970, 00 денари", 44 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, /, Цитроен AX 1996/2011, Стекнување со договор за купопродажба