Стевчо Соколовски

Историја

12 јули, 2016 1.07 KB csv 7880dbb670152bcef121e9a8e59a1777

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ за згрижување на деца со воспитно социјални потреби и нарушено поведение

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "400.000, 00 денари", 2007 2017,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.800.000, 00 денари", 258 м2 Берово 1996 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.800.000, 00 денари", 79 м2 Берово 1983 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "900.000, 00 денари", 142 м2 Берово 1989 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Овошна градина, "900.000, 00 денари", 309 м2 Берова 1989 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.100.000, 00 денари", 52 м2 Скопје 2007 1/1, Стекнување со договор за купопродажба