Илчо Стојановски

Историја

06 март, 2018 1.09 KB csv 931b401fc0837de85c741170c9a74f9f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ “Св.Кирил и Методиј“ - Велес

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, /, 1.452 м2 село Оморани 2014 /, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, /, 3.534 м2 село Оморани 2014 /, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, /, 3.581 м2 Велес 2014 /, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.291.807, 00 денари", 52 м2 Велес 2014 /, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Цитроен Ксара 2001/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Скутер Еивиса 2016/2016, Стекнување со договор за купопродажба