Стојанчо Арнаудоски

Историја

04 јануари, 2022 1.40 KB csv 0efd85ba1b09def36d249a151b6ebb5f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Основен јавен обвинител > Основно јавно обвинителство Струга

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, - не дал податок -, "200.624, 00", НЛБ Банка /, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Имот на деца, - не дал податок -, "456.976, 00", НЛБ Банка /, Стекнување со договор за подарок

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.530.000, 00", 2007 20 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "410.000, 00", 2017 96 месеци,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "5.587.560, 00", 83 м2 Охрид 2010 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.587.560, 00", 83 м2 Охрид 2010 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "200.000, 00", Опел Корса 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, 834.975.00, Шкода Октавија 2017/2017, Стекнување со договор за купопродажба