Даниела Станковска

Историја

30 јуни, 2016 696 B csv 095221af5420b79e555d3f489eef2659

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Светозар Марковиќ“ Старо Нагоричане

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.629.750, 00 денари", 2014 2044,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2014 2021,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.460.000, 00 денари", 65 м2 Куманово 2014 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "130.000, 00 денари", Форд Фокус 2000/2011, Стекнување со договор за купопродажба