Игор Трајановски

Историја

11 октомври, 2017 1.50 KB csv 584b7c4746a5596d403245488fbf31ba

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Агенција за странски инвестиции и промоција на извозот на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 17.320, GBR 70, 00; CHF 120", Комерцијална банка АД 2010, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "денари 865.290, 00", Комерцијална банка АД 2010, Стекнување со договор за подарок

Долгови, Личен имот, Кредит, "3.500.000, 00 денари", 2015 2044,

Долгови, Личен имот, Кредит, "460.000, 00 денари", 2016 2026,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.500.000, 00 денари", 265 м2 Крушево 2013 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.500.000, 00 денари", 108 м2 Радишани 2013 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "6.000.000, 00 денари", 106 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.200.000, 00 денари", АУДИ А4 2012/2012, Стекнување со договор за купопродажба