Сања Андоновска

Историја

28 април, 2020 1.57 KB csv 0fdebc6e1b4c5062ce7fefa84b9411f6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Здравствен дом Ресен

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.311.810, 00 денари", 2016 2037,

Долгови, Личен имот, Кредит, "552.997, 00 денари", 2016 2024,

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "192.145, 00 денари", 20 м2 Ресен 2002 100%, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "184.500, 00 денари", 200 м2 Ресен 2002 100%, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.691.025, 00 денари", 150 м2 Ресен 2002 100%, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Овошна градина, "2.767.500, 00 денари", "14.750 м2 село Златари, Ресен 2002 100%", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Помошни објекти, "474.862, 00 денари", 20 м2 Ресен 2002 100%, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "300.000, 00 денари", Трактор ИМТ 539 1999/1996, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "448.950, 00 денари", Шкода Октавија 1.9 2007/2014, Стекнување со договор за купопродажба