Татјана Апостолова

Историја

02 октомври, 2017 1.96 KB csv 314ac172f7aba940f14721c49ab61d0d спореди
31 јули, 2017 1.96 KB csv afb6bbbf73df6b0a5aa9c27b48cac80b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Кирил и Методиј“ - Свети Николе

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 3.378, 00", Стопанска банка 2014, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 311.000, 00", Стопанска банка 2014, Стекнување со наследство

Долгови, Личен имот, Кредит, "536.816, 00 денари", 2012 2019,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, "2.500.000, 00 денари", "428 м2 Волково, Скопје 2015 -", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "620.000, 00 денари", "4092 м2 село Амзабегово, Свети Николе 2013 -", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, "3.720.000, 00 денари", 473 м2 Свети Николе 2011 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, "930.000, 00 денари", 107 м2 Свети Николе 2013 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "600.000, 00 денари", 33 м2 Свети Николе 2014 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Опел Астра 1998/2007, Стекнување со договор за купопродажба