Теодор Шутаров

Историја

02 септември, 2018 1.56 KB csv fbdf60a433d29433a9eec841fb771e37

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Институт за акредитација

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "22.000, 00 ЕУР", Стопанска банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "23.500, 00 ЕУР", НЛБ Тутунска банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "26.650, 00 ЕУР", Комерцијална банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "6.500, 00 ЕУР", Комерцијална банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "1.131.000, 00", Стопанска банка 2014, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, -, 229 м2 Скопје 2012 9/10, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, 93 м2 Скопје 2012 9/10, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "496.000, 00", Тојота Корола 2007/2013, Стекнување со договор за купопродажба