Бобан Хусеновски

Историја

11 октомври, 2017 1.07 KB csv 91ebbed590bcd1f9e7114f4d97d42b32

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Музеј - Гевгелија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "3.600.000, 00 денари", 130 м2 Гевгелија 2003 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.800.000, 00 денари", 26 м2 Скопје 2007 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "409.000, 00 денари", 62 м2 Гевгелија 1996 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "130.000, 00 денари", Опел Вектра 2.0 1999/2013, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Тојота Корола 2003/2014, Стекнување со договор за купопродажба