Драги Ѓеоргиев

Историја

02 октомври, 2017 1.18 KB csv 13673eb86cb9e330e0550d0b28b908a0 спореди
03 април, 2016 1.19 KB csv a964746e6dc346daa0cc07021fbef356

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈНУ Институт за национална историја - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 150.000, 00", Стопанска банка 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 400.000, 00", Тутунска банка 2011, Стекнување на друг начин

Други приходи, недал податок, Академска награда, "18.000, 00 денари", 2015,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "600.000, 00 денари", 5.000 м2 Струмица 1994 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "6.000.000, 00 денари", 82 м2 Скопје 1996 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Сеат Алтеа 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба