Јасмина Паметковска

Историја

07 февруари, 2019 641 B csv 1270da4cfe7d2b213c9352f87cdf6003 спореди
03 април, 2016 768 B csv 310d6e88c09d9e2d8a5f16eda6abb274

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште „Драга Стојановска“ С.Ракотинци-Сопиште

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2016 2024,

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Фолксваген Голф 2008/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "170.000, 00 денари", Цитроен Ц3 2003/2016, Стекнување со договор за подарок