Ѓурѓица Баталакова

Историја

07 февруари, 2019 1.15 KB csv ea2902efbb8df0417840015381000780

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ Мирче Ацев - Ѓорче Петров

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "610.000, 00 денари", 2017 2027,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "5.270.000, 00 денари", 170 м2 Скопје 1988 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "3.844.000, 00 денари", 124 м2 Скопје 1988 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "50.220.000, 00 денари", 810 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "10.540.000, 00 денари", 170 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "124.000, 00 денари", Даеву Матиз 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба