Наќе Чулев

Историја

03 април, 2016 3.21 KB csv 421fbe8fbac70815678289a4181cfed3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Агенција за разузнавање

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Орочен девизен депозит, "EUR 4.000, 00", Капитал банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Орочен денарски депозит, "денари 113.000, 00", Капитал банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Орочен девизен депозит, "EUR 1.000, 00", Шпаркасе банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Орочен девизен депозит, "EUR 1.500, 00", Алфа банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Орочен денарски депозит, "денари 100.000, 00", Шпаркасе банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Орочен денарски депозит, "денари 123.000, 00", Алфа банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Орочен денарски депозит, "денари 123.000, 00", Капитал банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Орочен денарски депозит, "денари 133.000, 00", Шпаркасе банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Орочен девизен депозит, "EUR 1.600, 00", Шпаркасе банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Орочен денарски депозит, "денари 110.000, 00", Шпаркасе банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Орочен денарски депозит, "денари 350.000, 00", Шпаркасе банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Орочен денарски депозит, "денари 71.000, 00", Шпаркасе банка 2011, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Приходи од продажба на грозје, "40.000, 00 денари", Годишно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.700.000, 00 денари", 57 м2 Скопје 2004 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Лозје, "180.000, 00 денари", 3.299 м2 Кавадарци 2007 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "530.000, 00 денари", Киа Сид 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба