Снежана Омеровиќ

Историја

29 март, 2018 1.77 KB csv 97750a547d5daa108167d44638f4c3f0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор за маркетинг и продажба и член на Управен одбор > Македонски железници транспорт АД

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна сметка, "EUR 1.670, 00", Комерцијална банка /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна сметка, "USD 264, 00", Комерцијална банка /, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "88.141, 00 денари", 2017 2019,

Долгови, Личен имот, Кредит, "88.141, 00 денари", 2017 2022,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.000.000, 00 денари", 62 м2 Скопје 1992 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "1.850.000, 00 денари", 957 м2 с.Драчево 1986 /, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "554.000, 00 денари", Мерцедес Вито 2005/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "677.000, 00 денари", Опел Астра 2011/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "300.000, 00 денари", Уметнички слики ///, Стекнување со договор за купопродажба