Дарко Коцев

Историја

15 септември, 2016 780 B csv 54f89dac477307612f3c8bc36f30a2f9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Центар за култура Ацо Караманов Радовиш

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, "600.000, 00 денари", 410 м2 Радовиш 2016 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.200.000, 00 денари", 55 м2 Радовиш 2015 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Форд Фокус 2002/2010, Стекнување со договор за купопродажба