Јоаким Димулков

Историја

10 мај, 2017 1.43 KB csv 1573c6a2270977710d13f72083be9549

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУДГ Срничка Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2012 7 години,

Друг имот, Личен имот, Средства во готово, "2.000.000, 00 денари", , Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со земјиште, "1.713.395, 00 денари", 92 м2 + 717 м2 Скопје 2013 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.553.920, 00 денари", 64 м2 Скопје 2014 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "308.500, 00 денари", БМВ 320 2005/2016, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "370.200, 00 денари", Лада Нива 2009/2015, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Оружје, "15.000, 00 денари", Застава М80 -/2012, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Оружје, "30.000, 00 денари", ЦЗ 455 -/2015, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Оружје, "90.000, 00 денари", Бровнинг -/2015, - недал податок -