Катерина Папулева Стојанова

Историја

15 септември, 2019 1.07 KB csv 38644bb1b2f43dd9c9364dd5eedef38b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУДГ Сонце - Ново Село

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "112.000, 00", Охридска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "120.000, 00", Охридска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "1.538, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "266.973, 00", Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00", Ауди А4 2003/2014, Стекнување со договор за купопродажба