Февзи Лимани

Историја

03 април, 2016 833 B csv 31f743be4f722a0d1a5de1789b0f30b1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Рилиндија“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, недал податок, Земјиште, нема податок, "25.000 м2 село Лојане, Куманово - -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Земјиште, нема податок, 12.000 м2 Табановце - -, - недал податок -

Недвижен имот, недал податок, Куќа, нема податок, "100 м2 село Лојане, Куманово - -", Стекнување со наследство

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, нема податок, Ауди А4 1995/1995, - недал податок -