Сумејје Селам

Историја

01 септември, 2019 583 B csv 96ee80f4f091e522f32562fa718e4336

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Претседател на совет > Институт за акредитација

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брат, Куќа со двор и земјиште под објект, "4.960.000, 00 денари", 101м2 + 81м2 + 106м2 Скопје 1999 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Голф 4 2000/2011, Стекнување со договор за купопродажба