Жарко Куциноски

Историја

07 февруари, 2019 1.27 KB csv ec4f15f2e9b227cc70764499653f40cf

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Државен студентски дом „ Никола Карев “ - Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "AUD 855, 00", Шпаркасе банка 2016, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "USD 840, 00", Шпаркасе банка 2016, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 4.500, 00", НЛБ Тутунска банка 2016/17, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "EUR 1.210, 00", НЛБ Тутунска банка 2016, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 70.093, 00", НЛБ Тутунска банка 2008, - недал податок -

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "1.059, 00 денари", 2008 2018,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "7.000, 00 евра", Лада 112 2000/2001, Стекнување со договор за подарок