Онер Јакупоски

Историја

03 април, 2016 1.44 KB csv 01c7d926d707fb23156442de82d81155

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Национален Парк Маврово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на родители, Кредит, "150.000, 00 еур", 2012 2020,

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00 денари", 2013 2017,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.300.000, 00 денари", 175 м2 Скудриње 1982 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.550.000, 00 денари", 235 м2 Скудриње 2005 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, станбено деловен простор, "170.000, 00 еур", 1142 м2 Скудриње - -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "67.300, 00 денари", Фиат Панда 1995/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "689.350, 00 денари", Форд Фусион 2011/2011, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.259.704, 00 денари", Шевролет Каптива 2007/2009, Стекнување на друг начин