Владимир Бахчовановски

Историја

20 јули, 2017 4.12 KB csv 7f83f8bab4ccdc830d9494a3056f232a спореди
19 ноември, 2016 2.33 KB csv ba2648e44f641f2e847da471e8ade967 спореди
03 април, 2016 2.51 KB csv d0b91bb8fb36667ef07b9daa59eeb4b7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Државна лотарија на Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна штедна книшка, "EUR 1.971, 88", Комерцијална банка АД Скопје 2005, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна штедна книшка, "USD 3.295, 85", Комерцијална банка АД Скопје 2005, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "CHF 760, 00", Шпаркасе банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 1.655, 42", Шпаркасе банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "USD 2.165, 00", Шпаркасе банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 973.691, 00 денари", Шпаркасе банка 2011, Стекнување на друг начин

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "130.000, 00 евра", 2014 30 години,

Долгови, Личен имот, Заем, "850.000, 00 денари", 2011 2 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.644.500, 00 денари", 2011 30 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "47.410, оо евра", 2017 360 месеци,

Долгови, Личен имот, Кредит, "917.463, 00 денари", 2006 10 години,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "130.000, 00 евра", 143 m2 Скопје 2014 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, /, 132 м2 КО Царев Двор - 1/2 од 6/7, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, /, 442 м2 КО Царев Двор - 1/2 од 6/7, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, /, 45 м2 КО Царев Двор - 1/2 од 6/7, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, /, 165 м2 КО Царев Двор - 1/2 од 6/7, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан со гаража и помошни простории, /, 103 м2 со 37 м2 и 31 м2 и 50 м2 КО Царев Двор - 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан со гаража, "4.920.000, 00 денари", 100 м2 со 17м2 КО Кисела Вода 2 - -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "3.430.224, 00 денари", 608 м2 КО Нерези - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "120.000, 00 денари", 1.221 м2 КО Ранковце - -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "985.680, 00 денари", Пежо 2008 2015/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "850.000, 00 денари", Фолксваген Голф 2010/2011, Стекнување со договор за купопродажба