Горан Огнановски

Историја

10 мај, 2018 1.05 KB csv 57f9eae941c7e88cb2628bcaf3034a5a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Културно информативен центар „Романса“- Македонска Каменица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Друг имот, Личен имот, Музичка опрема, "20.000, 00 евра", , Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.200, 00 денари", Скутер Пиаџо 2000/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.500, 00 евра", Шкода 1999/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "4.000, 00 евра", Џип Нисан 2001/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "7.000, 00 евра", Комбе Опел 2003/2015, Стекнување со договор за купопродажба